Aannemersbedrijf De Boorder en Koreman, geen standaard aannemer

  • Home
  • Onderhoud & Reparatie

Onderhoud woning nodig?
Dan zoekt u De Boorder en Koreman

Een woning is een belangrijk en kostbaar bezit. Door uw woning goed te onderhouden, verlengt u de levensduur en verhoogt u de waarde van het pand. Gaat er ondanks gedegen onderhoud toch een keer iets mis? Schakel dan aannemersbedrijf De Boorder en Koreman in, zodat u snel weer kunt genieten van zorgeloos wonen.

Zowel woningonderhoud als reparatie

Geen enkele woning is zonder gebreken en vooral oudere woningen hebben regelmatig onderhoud nodig. Onderhoud aan uw woning besteedt u natuurlijk niet zomaar aan de eerste de beste uit. U wilt dit laten doen door iemand met gouden handen die uw woning vakkundig opknapt.

Specialistische klussen

Voor een variëteit aan woningonderhoud kunt u terecht bij De Boorder en Koreman. De ervaren timmermannen zorgen voor een snelle en vakkundige opknapbeurt. Heeft u een bedrijfspand of een monumentaal pand? Ook dan kunt u aankloppen voor onderhoud en reparaties. Oh ja: ook voor specialistische klussen – bijvoorbeeld met natuursteen, hout en metaal – draaien de ervaren timmermannen hun hand niet om.

Onderhoud woning van groot tot klein

Bij onderhoud van woning is er niet alleen sprake van grote klussen. Soms zijn er ook kleine klusjes die opgeknapt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Houtrot in kozijnen of vloer
  • Hang- en sluitwerk dat niet meer werkt
  • Afgewaaide dakpannen die terug op hun plek moeten

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden. Ook hiervoor kunt u De Boorder en Koreman inschakelen; de handige vakmannen staan immer paraat om uw woning weer in een goede staat te timmeren.

Onderhoud uw woning, kom in contact met onze specialisten

Het is belangrijk dat u prettig woont en daar hoort een goed onderhouden woning bij. Heeft u ook nog allerlei klussen liggen waar u niet aan toekomt? Vindt u het tijd voor onderhoud aan uw woning? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met De Boorder en Koreman. U kunt altijd advies inwinnen en een vrijblijvende offerte opvragen.

De Boorder en Koreman repareert en onderhoudt ook monumentale panden. Voor de gemeente Alkmaar bijvoorbeeld  het monumentale stadhuis en het hekwerk rond de begraafplaats. Kortom: unieke en specialistische klussen die specialistische kennis vragen.

Benieuwd wat De Boorder en Koreman voor u kan betekenen?