Aannemersbedrijf De Boorder en Koreman, geen standaard aannemer

  • Home
  • Verbouwing & Renovatie

Verbouwing & Renovatie

Wilt u uw huis verbouwen om zo uw droomhuis te realiseren? Of juist een prachtig bedrijfspand? Dat kan, door te verbouwen of te renoveren! Maar hoe pakt u dat aan? Voor veel uiteenlopende klussen kunt u terecht bij De Boorder en Koreman. Niet alleen particulieren zijn welkom om uw huis te laten verbouwen; aannemersbedrijf De Boorder en Koreman staat ook klaar voor grotere, bedrijfsmatige projecten voor het bedrijfsleven en overheid.

Bedrijfspand verbouwen of renoveren

Aannemer De Boorder en Koreman uit Alkmaar wordt regelmatig ingeschakeld voor verbouwingen, renovaties en onderhoud voor scholen, gemeentes en bedrijven. Grote projecten die de meest uiteenlopende werkzaamheden beslaan. Benieuwd wat een ervaren aannemer met uw bedrijfspand of kantoor kan doen? Vraag naar de mogelijkheden!

Huis verbouwen of renoveren

Gaat u uw huis verbouwen? Met even veel plezier als voor zakelijke projecten, zorgen de vakkundige aannemers van De Boorder en Koreman ervoor dat uw verbouwing soepel verloopt. En dat u in korte tijd van uw droomhuis kunt genieten. Wilt u een nieuwe dakkapel, uw keuken uitbouwen of draagmuren doorbreken? U zegt het maar. Metselwerk, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, elektra: alle werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide vaklieden. De Boorder en Koreman werkt met vaste onderaannemers, waardoor het team goed op elkaar is ingespeeld. Daardoor profiteert u van topkwaliteit en krijgt u altijd het neusje van de zalm opgeleverd.

Uw huis verbouwen zonder stress

Veel mensen kiezen ervoor om het werk uit te besteden als ze een huis verbouwen. En voor een bedrijfspand is sowieso een ervaren en gecertificeerd aannemersbedrijf nodig. Bent u benieuwd wat De Boorder en Koreman uit Alkmaar voor u kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op. Het is altijd mogelijk om advies in te winnen en een vrijblijvende offerte op te vragen.

Benieuwd wat De Boorder en Koreman voor u kan betekenen?