Aannemersbedrijf De Boorder en Koreman, geen standaard aannemer

Timmerman Alkmaar nodig? Hallo De Boorder en Koreman!

Moet bij u flink getimmerd en verbouwd worden? Dan kunnen we ons voorstellen dat u dit het liefst door een ervaren timmerman laat doen. U bespaart niet alleen veel tijd, vaak is het eindresultaat ook professioneler. Zeker als u zelf twee linkerhanden heeft. Een vakkundige timmerman inhuren is dan een goede investering. Waar u die vind? Bij Aannemers- en timmerbedrijf De Boorder en Koreman uit Alkmaar. Deze vakmensen maken precies wat u voor ogen heeft.

Timmerwerk dat staat als een huis

Een timmerbedrijf inhuren kunt u doen voor verschillende projecten, van klein tot groot. De werkzaamheden die u in gedachten heeft, voeren wij graag samen met u uit. Voorbeelden van timmerwerken die onze timmermannen uit Alkmaar uitvoeren:

  • Pergola plaatsen

  • Veranda plaatsen
  • Houten kozijnen onderhouden en plaatsen
  • Een dakkapel plaatsen
  • Geheel dak timmeren

En dan is slechts een greep uit het geheel. Het aanbod van de timmermannen van De Boorder en Koreman is zeer divers en loopt uiteen van een complete aanbouw tot renovatie voor zowel particulieren als bedrijven. Staat uw specifieke wens hier niet tussen? Neem gerust contact op met ons timmerbedrijf uit Alkmaar om samen uw wensen vorm te geven. Niets is te gek; creatieve oplossingen zijn er om gevonden te worden! Samen maken we van uw opdracht een meesterwerk.

Timmerman Alkmaar

Timmerman Alkmaar nodig, voor bovengenoemde werkzaamheden of een ander project? En nieuwsgierig wat De Boorder en Koreman precies voor u kan betekenen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.

Goed om te weten: De Boorder en Koreman heeft het beste keurmerk in de branche: BouwGarant. Zo bent u er zeker van dat het timmerbedrijf aan strenge eisen voldoet en het werk perfect wordt afgeleverd.