Aannemersbedrijf De Boorder en Koreman, geen standaard aannemer

De Boorder en Koreman:
samen timmeren aan de toekomst

Of u nu een aannemer inschakelt voor een verbouwing of reparatie aan uw woning, of voor de restauratie van een monumentaal pand: u wilt natuurlijk graag weten wie u in huis haalt. Zijn het professionals? Kunt u rekenen op een mooi en duurzaam eindresultaat? Zeg hallo tegen De Boorder en Koreman; een gecertificeerde aannemer uit Alkmaar die niet alleen uw woonwensen in acht neemt, maar ook nog eens oog heeft voor mens, milieu en maatschappij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor De Boorder en Koreman, is het belangrijk om bewust in de samenleving te staan. Om te zorgen voor milieu en maatschappij. Maar hoe? Hoe wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen ingevuld om geen loze kreet te worden? Met zoveel handige mensen in huis, geeft De Boorder en Koreman er graag een praktische invulling aan. Zo is het gehele kantoorpand voorzien van bewegingssensoren en brandt er alleen licht op plekken waar wordt gewerkt. Daardoor wordt onnodig verbruik van energie voorkomen en is het milieu weer een stukje beter af. Alle kleine beetjes helpen.

Ook bij de uitvoering van opdrachten wordt milieuvriendelijk gewerkt door bijvoorbeeld het gebruik van FSC hout. Tenslotte worden bouwmaterialen zoveel mogelijk gerepareerd en hergebruikt. En als het echt niet anders kan, milieuvriendelijk gescheiden en verwerkt.

Zonnepanelen

Wij zetten ons ook in voor het milieu en omgeving.

Sinds kort is ons pand voorzien van 48 zonnepanelen, wij kunnen hierdoor voor een grootgedeelte in onze stroom behoefte voorzien op een verantwoorde manier.

Hybride kraan

Om onze werknemers te ontlasten tijdens zware werkzaamheden hebben wij een kraanhulp aangeschaft voor het plaatsen van zware objecten en glas panelen.

Het dubbele glas word tegenwoordig, in verband met veiligheid en isolatie als maar dikker en zwaarder, en niet meer met handwerk te plaatsen.

Om aan ook het milieu te denken is de aangeschafte machine voor zien van een hybride aandrijving zodat hij ook op elektra kan functioneren.

Blauwe diesel

Onze voertuigen tanken wij tegenwoordig met Neste MY Renewable Diesel gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, levert tot wel 90% reductie van de uitstoot van broeikas gassen (CO2e) ten opzichte van gebruik van fossiele diesel gedurende de levenscyclus.

Laadpunt

Wij hebben voor onze klanten ( en eigen gebruik) een laadpunt voor elektrische auto’s. Deze word natuurlijk overdag voorzien van stroom van onze zonnepanelen.

Social Return

Als maatschappelijk verantwoord ondernemen een uitgangspunt is binnen een bedrijf, staat niet alleen het milieu centraal. Ook mensen zijn belangrijk. Binnen het Rijk en ook de gemeente Alkmaar is volop aandacht voor het (terug)geven van werk aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. De Boorder en Koreman heeft een manier gezocht – en gevonden – om dit zogeheten Social Return binnen het aannemersbedrijf in te passen.

Gecertificeerd aannemersbedrijf Alkmaar

Als u met De Boorder en Koreman in zee gaat, hoeft u niet alleen op onze reputatie te vertrouwen. De volgende certificaten kunt u zien als onze rapportcijfers. Ze geven u extra zekerheid bij de keuze voor een professionele aannemer.

BouwGarant is het belangrijkste keurmerk in de aannemersbranche, waarmee het kaf van het koren wordt gescheiden. Alleen aannemers die aan een serie strenge eisen voldoen, komen in aanmerking voor dit keurmerk.

Bouwend Nederland is een vereniging voor bouwbedrijven die een constructieve bijdrage willen leveren aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. De leden zijn economisch gezond, maatschappelijk betrokken en altijd op zoek naar verbetering.

De Boorder en Koreman wil graag haar kennis en vakmanschap overdragen op een nieuwe generatie. Daarom zijn we blij dat we al jaren meedraaien als Erkend Leerbedrijf.

Contact met De Boorder en Koreman

Zoekt u een aannemer in de regio Alkmaar en spreken de jarenlange ervaring en betrokken vakkundigheid van De Boorder en Koreman u aan? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies, informatie of een offerte.